Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La compotée d'abricots
- 400 g d'abricots frais, dénoyautés et coupés en quatre
- 15 g de miel
- 1 branche de thym frais effeuillé
Le sirop d'imbibage
- 50 g de sucre en poudre
- 10 g de miel
- 140 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 5 g de liqueur d'amande, type amaretto (volitelně)
La crème
- 4 œufs extra frais
- 70 g de sucre en poudre
- les graines d'1 gousse de vanille
- 400 g de mascarpone
- 1 pincée de sel
Le dressage
- 16 biscuits à la cuillère
- 2 abricots frais, dénoyautés et coupés en morceaux
- 1 branche de thym frais effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2158.4 kJ / 515.9 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 54.6 g
- Tuk
- 28.9 g
- Nasycený tuk
- 14.8 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 358.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entremets pistache et rhubarbe
12 Std.
Gratin de poisson et pommes de terre
1 godz. 10 min
Tarte croustillante aux cerises et à la verveine
1 Std. 20 Min
Abricots pochés, crumble aux pignons de pin
1 godz. 5 min
Mangue, kiwi et ananas en crumble
45 dk
Canapés aux crevettes et purée de petits pois à la menthe
1h
Verrine à l'abricot
1 godz. 35 min
Coulants au citron
1h
Crème au citron et biscuits lapin de Pâques
40min
Poire Belle-Hélène
10 Std.
Gâteau à la crème de marrons et poires
45 dk
Pannacotta façon cappuccino
4 Std. 30 Min