Magret de canard séché aux épices

Magret de canard séché aux épices

4.9 41 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 360hod.
6 portions

Suroviny

2 à 3 semaines avant de servir
  • 500 g de gros sel
  • 15 g de sucre en poudre
  • 1 magret de canard avec la peau
  • 1 c. à soupe de graines de coriandre
  • ½ c. à café de poivre sauvage
  • 1 c. à café de graines de moutarde
  • 1 c. à café de curry en poudre
  • 1 c. à café de gingembre en poudre
  • 6 capsules de cardamome ouvertes

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 769 mg
Protein 14.5 g
Kalorie 421.5 kJ / 100 kcal
Tuk 3.2 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 3.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...