Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
2 à 3 semaines avant de servir
- 500 g de gros sel
- 15 g de sucre en poudre
- 1 magret de canard avec la peau
- 1 c. à soupe de graines de coriandre
- ½ c. à café de poivre sauvage
- 1 c. à café de graines de moutarde
- 1 c. à café de curry en poudre
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 6 capsules de cardamome ouvertes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 421.5 kJ / 100 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 769 mg
Alternativní recepty
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Terrine bressane
24hod.
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 godz. 30 min
Croustillants d'araignée
2 Std.
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10min
Chutney d'oignon rouge
24hod.
Camembert aux fruits secs façon nougat
40min
Saumon gravlax
60h 30min
Foie gras sous-vide
72 Std.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Foie gras de canard
72 Std.