Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g de figues fraîches
- 300 g de sucre en poudre
- 8 g de jus de citron
- 200 g de beurre, préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
- 1 œuf
- 1 camembert
- 2 gousses d'ail, râpées
- 10 g de romarin, déshydraté et moulu
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4033.4 kJ / 964 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 136.8 g
- Tuk
- 44.7 g
- Nasycený tuk
- 27.4 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 487.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
L'histoire Vorwerk
Žádné hodnocení
L'aventure Vorwerk
5min
L'histoire Vorwerk
5min
Tarte amandine aux poires
2h 30min
Fraisier
15 godz.
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15 godz.
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Roulé de saumon, chèvre et pommes de terre
1h
Soufflé normand
45min
Tourte aux poireaux, truite fumée et ciboulette
1h 55 min
Cheesecake speculoos et caramel
2h 45min