Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g de figues fraîches
- 300 g de sucre en poudre
- 8 g de jus de citron
- 200 g de beurre, préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
- 1 œuf
- 1 camembert
- 2 gousses d'ail, râpées
- 10 g de romarin, déshydraté et moulu
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4033.4 kJ / 964 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 136.8 g
- Tuk
- 44.7 g
- Nasycený tuk
- 27.4 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 487.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche salée au saumon
3h
Courge en spirale à la saucisse, gorgonzola et noix
25 min
Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta
25 min
Carpaccio de melon, sauce agrumes-cacahuète
30min
Salade de pastèque, burrata et pesto de menthe
20 min
Salade de haricots verts aux abricots et aux noix
25 min
Pizza de Pâques avec salade de roquette et minimozzarella
1h 45min
Granité à la menthe
4h 20min
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30min
Glace sundae nappage caramel
3 godz. 35 min
Lasagne au pain rassis
1h 45min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5h