Zařízení & příslušenství
和風涼拌洋蔥冷豆腐
Příprava 5min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
洋蔥 切半180 克
-
醬油20 克
-
味醂15 克
-
米醋 (或果醋)10 克
-
熟白芝麻1 茶匙
-
嫩豆腐1
-
柴魚片1 大匙
-
青蔥 (volitelně) 切絲
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
584.1 mg
Protein
15.6 g
Kalorie
733.9 kJ /
175.4 kcal
Tuk
7.8 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
12.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
無負擔下酒菜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan