Zařízení & příslušenství
辣拌杏鮑菇
Příprava 10min.
Celkový 20min.
6 人份
Suroviny
-
青蔥 切蔥花15 克
-
熟白芝麻1 ½ 茶匙
-
朝天椒 切圈5 克
-
蒜頭10 克
-
油25 克
-
花椒粒1 茶匙
-
水400 克
-
杏鮑菇 剝成長條350 克
-
醬油1 大匙
-
白醋1 ½ 茶匙
-
味醂1 茶匙
-
香菜 (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
160.7 mg
Protein
2.5 g
Kalorie
276.3 kJ /
66.1 kcal
Tuk
4.8 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
4.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
無負擔下酒菜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan