Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di mandorle pelate
- 20 g di nocciole pelate
- 320 g di zucchero
- 100 g di albumi (circa 3)
- codette colorate q.b. (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 258.1 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 6.9 mg
Alternativní recepty
Panada sarda di salsiccia e patate
45 Min
Torta succosa di mele con Affettatutto Bimby® (TM6)
2 Std.
Frittelle di riso
1h
Petit Four
1h
Baguette integrale
5hod.
Zeppole sarde
3hod.
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Pabassinas di Mongongiori
1h 30min
Cheesecake al tiramisù
6 Std. 30 Min
Tronchetto di Natale "Foresta Nera"
1h 30min
Contorno di patate americane speziate
45 Min
Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)
3hod.