Kompatibilní verze
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di fave secche, sciacquate
- 550 g di acqua
- 100 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di catalogna a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di pomodori ciliegino a metà
- 280 g di pasta fresca, tipo scialatielli (o altro tipo di pasta fresca lunga)
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 40 g di caciocavallo grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2565 kJ / 613 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Sacharidy
- 84.8 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 6.1 g
Alternativní recepty
Minestra di fave con cicoria
50 min
Crema di fave al finocchietto
50 min
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Sasanelli gravinesi
45 min
Tiella barese
1h
Incapriata di fave e zucchine
6h
Scarcella di pasqua ripiena
55 min
Cartellate
1h 5 min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30 min
Pettole pugliesi
3 Std.
Pasticciotti leccesi
1h 15 min
Focaccia barese
2 godz. 55 min