Zařízení & příslušenství
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
米酒1 大匙
-
日式醬油1 大匙
-
味醂1 大匙
-
豬五花火鍋肉片200 克
-
白蘿蔔 去皮,垂直切半300 克
-
水415 克
-
芥末籽醬15 克
-
白味噌30 克
-
日式美乃滋15 克
-
青蔥 取蔥綠,切絲
-
辣油
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
760.8 mg
Protein
6.6 g
Kalorie
1520.9 kJ /
363.5 kcal
Tuk
33.6 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
10.3 g
Sacharidy
6.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
無負擔下酒菜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan