Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa pistacjowa
- 250 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
- 300 g białej czekolady, pokrojonej na kawałki
- 2 szczypty soli
Ubijanie kremu
- 400 g śmietany, min. 30% tłuszczu, mocno schłodzonej
- 350 g sera mascarpone, schłodzonego, podzielonego na kawałki
- 2 opakowania fixu do bitej śmietany
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1171.3 kJ / 280 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 23.9 g
- Nasycený tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 99.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krem michałkowy biały
6h 20min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7h
Wilgotny biszkopt z olejem
4 Std.
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1h 10min
Biszkopt kakaowy z olejem
4 Std.
Żelka mango do tortów
3h 25min
Frużelina malinowa
10 Min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 Min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1h
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 Min
Biszkopt pistacjowy
4 Std.