Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
400
g mango, bardzo dojrzałego, pokrojonego na kawałki
nebo 400 g mango, mrożonego, w kawałkach, uprzednio rozmrożonego - 2 ½ łyżeczki żelatyny w proszku
- 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 55.6 kJ / 13.3 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 0.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 godz. 25 min
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 godz. 10 min
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min
Frużelina malinowa
10 min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1 godz.
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72 godz.
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 min
Krem pistacjowy do tortów
6 godz. 15 min
Krem Oreo® do tortów
14hod.
Tort z kremem Oreo® i czekoladowym dripem
14hod.
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 min