Żelka mango do tortów

Żelka mango do tortów

4.7 40 rating
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 25min.
20 porcji

Suroviny

  • 400 g mango, bardzo dojrzałego pokrojonego na kawałki
    400 g mango, mrożonego, w kawałkach, uprzednio rozmrożonego
  • 2 ½ łyżeczki żelatyny w proszku
  • 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 0.9 mg
Protein 0.4 g
Kalorie 55.6 kJ / 13.3 kcal
Tuk 0.1 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 3.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...