Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 łyżeczki żelatyny w proszku
- 5 łyżek wody
-
450
g czarnych porzeczek, świeżych
nebo 450 g czarnych porzeczek, mrożonych - 120 g cukru
- gorąca woda, do rozpuszczenia żelatyny
- 250 g śmietany, 36% tłuszczu, dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 427.2 kJ / 102.1 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 7.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tort z kremem Oreo® i czekoladowym dripem
14h
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72 Std.
Żelka truskawkowa do tortów
3h 45min
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72 Std.
Krem Oreo® do tortów
14h
Krem pistacjowy do tortów
6h 15 min.
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 godz. 10 min
Biszkopt kakaowy z olejem
4hod.
Żelka mango do tortów
3 godz. 25 min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1h
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10min