Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 łyżeczki żelatyny w proszku
- 5 łyżek wody
-
450
g czarnych porzeczek, świeżych
nebo 450 g czarnych porzeczek, mrożonych - 120 g cukru
- gorąca woda, do rozpuszczenia żelatyny
- 250 g śmietany, 36% tłuszczu, dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 427.2 kJ / 102.1 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 7.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 Std. 10 Min
Żelka truskawkowa do tortów
3h 45min
Biszkopt kakaowy z olejem
4h
Krem pistacjowy do tortów
6h 15 min
Tort z kremem à la Kinder Bueno® i musem porzeczkowym
72 godz.
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 Min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35min
Frużelina malinowa
10 Min
Krem Oreo® do tortów
14h
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7h
Tort z kremem Oreo® i czekoladowym dripem
14h
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1 Std.