Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g białej czekolady, pokrojonej na kawałki
- 600 g śmietany, min. 30% tłuszczu, w tym 400 g mocno schłodzonej
- 3 łyżeczki żelatyny w proszku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 719.8 kJ / 172 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 23.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Krem pistacjowy do tortów
6h 15 min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 min
Krem Oreo® do tortów
14sa
Tort z kremem à la Kinder Bueno® i musem porzeczkowym
72h
Krem limonkowy do tortów
55 min.
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72h
Żelka mango do tortów
3h 25 min.
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1h 10 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7h
Żelka truskawkowa do tortów
3h 45min