Mus z białej czekolady do tortów i deserów

Mus z białej czekolady do tortów i deserów

4.4 46 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
20 porcji

Suroviny

  • 250 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 600 g śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, w tym 400 g mocno schłodzonej, prosto z lodówki
  • 3 łyżeczki żelatyny w proszku

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 23.3 mg
Protein 1.7 g
Kalorie 719.8 kJ / 172 kcal
Tuk 15.1 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 9.3 g
Sacharidy 8.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...