Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
TM6

Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 18 oz cooked rice (see Tip)
  • 6 large eggs, divided
  • 1 tbsp soy sauce
  • 1 tbsp sesame oil
  • 1 tbsp rice vinegar
  • 1 tsp sugar
  • non-stick cooking spray
  • 35 oz water (to fill to 1 liter mark)
  • 3 oz mayonnaise
  • 2 tsp rice wine vinegar
  • 2 tsp gochujang (Korean chili paste), to taste
    nebo 2 tbsp sriracha sauce, to taste
  • 2 avocados, sliced, to serve

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
3745 kJ / 895.1 kcal
Protein
25 g
Sacharidy
63 g
Tuk
60.9 g
Nasycený tuk
11.1 g
Vláknina
9.9 g
Sodík
807.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty