Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 300 g Schweizer Käse (z.B. Appenzeller Rezent, Gruyère, Emmentaler oder Tilsitter), in Stücken (2 cm) (siehe Tipp)
- 100 g Milch
- 1 Ei
- 50 g Weissmehl
- ½ TL Paprika edelsüss
- ¼ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 8 - 10 Scheiben Ruchbrot (ca. 1 cm dick, ca. 50 g, siehe Tipp)
-
8
EL Weisswein
nebo 8 EL Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2895 kJ / 693 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bündner-Spätzli
45min
Lauch-Käsewähe
1h 5min
Gemüsewähe
1h
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 Min
Risotto Cinque P
30 Min
Apfelwähe
1h 15min
Käsewähe
50 Min
Gemüsewähe (TM6)
25 Min
Kartoffelstock nature
55min
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35 Min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1h 10min
Poulet-Stroganoff
50 Min