
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Scheiben Ruchbrot (1 cm)
- 100 g Käse (Appenzeller, Emmentaler, Gruyère oder Gouda), in Stücken (2.5 cm)
- 1 rote Peperoni geviertelt, (ca. 120 g)
- 100 g Salami in Scheiben, geviertelt
- 100 g Schinken, gekocht in Scheiben, geviertelt
- 170 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 100 g Vollrahm
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Oregano, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 250 kcal / 1048 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Gemüsewähe
1h
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35min
Risotto Cinque P
30min
Schinkengipfeli
35min
Ofen-Käseschnitte
35min
Bündner-Spätzli
45min
Pouletbrust Metaxa
1h
Schnelle Pasta al forno
55min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1h 10min
Poulet-Stroganoff
50min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min