Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g Hinterschinken, in Tranchen, geviertelt
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 450 g Wirz, in Streifen (1 cm)
- ¾ TL Salz
- 250 g Halbrahm
- 50 g Wasser
- 1 EL Bratbutter
- 750 g Spätzle, frisch
- 1 Msp. Muskatnuss, gemahlen
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ½ Bund Petersilie, flachblättrig, grob gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4073.5 kJ / 973.6 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 153.1 g
- Tuk
- 24.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peperoni-Risotto
35 min
Süsskartoffel-Tomatensuppe mit Curry-Croûtons
40 Min
Poulet-Stroganoff
50 Min
Panang-Curry
45 Min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min
Lachs auf Lauch-Frischkäse mit Frühkartoffeln
1 Std.
Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis
1 Std. 10 Min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1h 15 min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 Min