Zařízení & příslušenství
巧克力巴布卡
Příprava 40min.
Celkový 3hod.
8 人份
Suroviny
麵糰
-
牛奶120 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
糖35 克
-
中筋麵粉270 克
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,室溫50 克
-
鹽1 小撮
巧克力餡
-
黑巧克力(70% 可可含量) 塊狀65 克
-
奶油50 克
-
冰糖粉30 克
-
無糖可可粉15 克
組裝和烘烤
-
糖35 克
-
水25 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
93.4 mg
Protein
6.1 g
Kalorie
1395.4 kJ /
333.5 kcal
Tuk
15.3 g
Vláknina
2.6 g
Nasycený tuk
9.1 g
Sacharidy
44.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
溫馨烘焙坊
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan