Zařízení & příslušenství
香蕉肉桂巴布卡
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
8 人份
Suroviny
-
牛奶120 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
細砂糖25 克
-
油25 克
-
成熟黃香蕉 切片75 克
-
高筋麵粉260 克
-
鹽¼ 茶匙
-
天然香草精¼ 茶匙
黑糖肉桂餡
-
奶油40 克
-
黑糖100 克
-
肉桂粉1 茶匙
-
鹽1 小撮
組裝和烘烤
-
蛋 打散1 顆
-
二砂糖1 - 2 大匙
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
112.3 mg
Protein
5.5 g
Kalorie
1162.9 kJ /
277.9 kcal
Tuk
8.9 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
3.6 g
Sacharidy
44.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
溫馨烘焙坊
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan