Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 150-200 g)
- 1 limon (yarım limonun suyu, kalan limon 0.5 cm kalınlığında dilimlenmiş ve her dilim 2-3 parçaya bölünmüş)
- ½ tk tuz
- 20 g maydanoz, taze, parçalara bölünmüş (3 cm), süslemek için ekstra maydanoz
- 4 diş sarımsak
- 100 g kurutulmuş domates (yağda), yağı süzülmüş (yağını ayırın)
- ¼ tk pul biber (volitelně)
- 500 g su
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2030.4 kJ / 485.3 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 28.4 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 469.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Acuka
10min
Sebzeli Karides
40min
Hint Usulü Çay
10min
Kremalı Pancar Çorbası
45min
Naneli Bezelye Köfteleri
45min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Žádné hodnocení
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Žádné hodnocení
Zencefilli Salata Sosu
10min
Kuru Domatesli Tereyağı
5min
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
Žádné hodnocení
Bolonez Soslu Kabak Zoodle
40min
Elma, Havuç ve Zencefilli Mokteyl
10min