Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 150-200 g)
- 1 limon (yarım limonun suyu, kalan limon 0.5 cm kalınlığında dilimlenmiş ve her dilim 2-3 parçaya bölünmüş)
- ½ tk tuz
- 20 g maydanoz, taze, parçalara bölünmüş (3 cm), süslemek için ekstra maydanoz
- 4 diş sarımsak
- 100 g kurutulmuş domates (yağda), yağı süzülmüş (yağını ayırın)
- ¼ tk pul biber (volitelně)
- 500 g su
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2030.4 kJ / 485.3 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 28.4 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 469.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
40min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 Min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1h 10min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Žádné hodnocení
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3h 40min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45min
Kızarmış Kıvrık Patatesler ve Sarımsaklı Sos
45min
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Žádné hodnocení
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Žádné hodnocení
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
Žádné hodnocení
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
Žádné hodnocení