
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 150-200 g)
- 1 limon (yarım limonun suyu, kalan limon 0.5 cm kalınlığında dilimlenmiş ve her dilim 2-3 parçaya bölünmüş)
- ½ tk tuz
- 20 g maydanoz, taze parçalara bölünmüş (3 cm), süslemek için ekstra maydanoz
- 4 diş sarımsak
- 100 g kurutulmuş domates (yağda), yağı süzülmüş (yağını ayırın)
- ¼ tk pul biber (volitelně)
- 500 g su
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 485.3 kcal / 2030.4 kJ
- Protein
- 36.6 g
- Tuk
- 28.4 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Sodík
- 469.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Žádné hodnocení
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1hod. 10min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Žádné hodnocení
Sebzeli Karides
40min
Kepekli Pirinç Salatası
40min
Bloody Mary
15min
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Žádné hodnocení
Pirinç salatası
1hod.
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9hod. 15min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30min
Bulgurlu maydanoz salatası
25min
Zencefil ve Ananaslı Mokteyl
10min