Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di cipolle, tagliate a metà
- 150 g di carote, a pezzi (3 cm)
- 200 g di porri, ad anelli (2 cm)
- 150 g di sedano rapa, a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio di oliva
- 80 g di orzo perlato
- 1100 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l), si sbriciola - 1 cucchiaino di sale e più un po’ per condire
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
-
60
g di panna intera
nebo 60 g sostituto della panna a ridotto contenuto di grassi, 19%
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1124.9 kJ / 268.9 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 33.1 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55 Min
Spätzli alla crema di verza
Žádné hodnocení
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35min
Vellutata di pomodori
35min
Pesto di rucola e peperoncino
5min
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 Min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1h 30min
Muffin al cioccolato con il Egg poacher
40min
Torta di carote e cioccolato
1h 25min
Vellutata di zucca e cocco
45 Min