
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
50
g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
nebo 50 g di pecorino a pezzi (3 cm) - 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
- 1 scalogno a metà
- 30 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 250 g di sedano rapa a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
-
900
g di brodo vegetale
nebo 900 g di acqua + 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale - 1 mazzetto di erbe aromatiche miste, fresche (timo, rosmarino, maggiorana), le foglie e gli aghi lavati e asciugati
- 150 g di farro
- 1 pizzico di sale
- 150 g di fagioli borlotti in scatola scolati dal loro liquido
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 212 kcal / 887 kJ
- Protein
- 10.1 g
- Tuk
- 8.8 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di verdure
40min
Zuppa di verdure
25min
Zuppa di verdure con orzo perlato
1hod. 15min
Minestrone
45min
Marmellata di prugne per la dispensa
55min
Minestrone
45min
Pasta e fagioli
50min
Salmone con asparagi e grano
40min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45min
Zuppa d'orzo
1hod. 20min
Zuppa di cavolo
50min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50min