Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di burro
- 300 g di formaggio svizzero (ad es. Appenzeller Rezent, Gruviera, Emmenthal o Tilsiter), a pezzi (2 cm) (vedi consiglio)
- 100 g di latte
- 1 uovo
- 50 g di farina bianca
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 8 fette di pane bigio (spesso ca. 1 cm, circa 50 g, vedi consiglio)
-
8
cucchiai di vino bianco
nebo 8 cucchiai di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2895 kJ / 693 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry di zucca
30 min
Baguette di Quiche Lorraine
Keine Bewertungen
Torta salata alle verdure
Keine Bewertungen
Liquore di caramello e nocciole
20 min
Cookies alle gocce di cioccolato
50min
Mousse al cioccolato
3 Std. 20 Min
Frittelle di patate
45 min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Spezzatino alla zurighese
50min
Riso casimiro
45 min