
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolle tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di burro
- 300 g di formaggio svizzero (ad es. Appenzeller Rezent, Gruviera, Emmenthal o Tilsiter), a pezzi (2 cm) (vedi consiglio)
- 100 g di latte
- 1 uovo
- 50 g di farina bianca
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 8 fette di pane bigio (spesso ca. 1 cm, circa 50 g, vedi consiglio)
-
8
cucchiai di vino bianco
nebo 8 cucchiai di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 693 kcal / 2895 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane ripieno Margherita
3hod. 15min
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50min
Crostata di formaggio Gruviera
Žádné hodnocení
Spätzle al formaggio
1hod. 10min
Insalata di pasta
30min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25min
Quiche di cipolle
1hod. 15min
Insalata di salsiccia e formaggio
10min
Maccheroni dell'alpigiano
30min
Spezzatino alla zurighese
50min
Gulasch
3hod.
Pollo con riso alle zucchine e carote
45min