Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di burro
- 300 g di formaggio svizzero (ad es. Appenzeller Rezent, Gruviera, Emmenthal o Tilsiter), a pezzi (2 cm) (vedi consiglio)
- 100 g di latte
- 1 uovo
- 50 g di farina bianca
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 8 fette di pane bigio (spesso ca. 1 cm, circa 50 g, vedi consiglio)
-
8
cucchiai di vino bianco
nebo 8 cucchiai di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2895 kJ / 693 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rösti alla bernese
40min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Cornetti al formaggio
Žádné hodnocení
Baguette di Quiche Lorraine
Žádné hodnocení
Torta salata alle verdure
Žádné hodnocení
Polenta ai porri con topping di castagne
Žádné hodnocení
Insalata di formaggio con cetrioli e pomodori
Žádné hodnocení
Mousse di tonno
5min
Insalata di cetrioli e mortadella
10 Min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Insalata di carote con salsa allo yogurt (TM6)
10 Min
Gratin di patate
1h 10 min