Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di latte
- 160 g di acqua
-
1 ½
cucchiaino dado per brodo vegetale in pasta
nebo 1 ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 1 punta di coltello di curcuma, secca, in polvere
- 2 cucchiaini di senape
- 300 g di patate a pasta farinosa, a pezzi (2 cm)
- 3 l di acqua per cuocere le uova
- 4 cucchiai di aceto
- 8 uova, molto fresche (v. Consigli)
- 400 g di bietole, a fettine sottili (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1128 kJ / 270 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry di cavolfiore e lenticchie
45min
Salmone con noodles di zucchine
25min
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35min
Cubetti di frittata con broccoli
Žádné hodnocení
Caponata di lenticchie
1h
Parmigiana al forno
1h 50min
Insalata di lenticchie
30min
Tumbet (gratin di verdure di Maiorca)
1h 15min
Zuppa di bietole e ginger
40min
Crema di bietola
35min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40min