Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di latte
- 160 g di acqua
-
1 ½
cucchiaino dado per brodo vegetale in pasta
nebo 1 ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 1 punta di coltello di curcuma, secca, in polvere
- 2 cucchiaini di senape
- 300 g di patate a pasta farinosa, a pezzi (2 cm)
- 3 l di acqua per cuocere le uova
- 4 cucchiai di aceto
- 8 uova, molto fresche (v. Consigli)
- 400 g di bietole, a fettine sottili (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1128 kJ / 270 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di zucca e pomodoro
25min
Brodo vegetale in pasta vegano
1h
Insalata di cetrioli e mortadella
10min
Insalata di verdure con marinata al lime
15min
Insalata greca
25min
Calzoni vegetariani
1h 50 min
Pizza alle verdure
2h 5min
Menú completo: lenticchie, filetto di maiale e verdure
2 godz. 40 min
Soufflé di spinaci e uova
35 Min
Crocchette di prosciutto con besciamella veloce
9h 15min
Hamburger di broccoli con salsa di rapanello
1h
Crema di bietola
35 Min