Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di latte
- 160 g di acqua
-
1 ½
cucchiaino dado per brodo vegetale in pasta
nebo 1 ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 1 punta di coltello di curcuma, secca, in polvere
- 2 cucchiaini di senape
- 300 g di patate a pasta farinosa, a pezzi (2 cm)
- 3 l di acqua per cuocere le uova
- 4 cucchiai di aceto
- 8 uova, molto fresche (v. Consigli)
- 400 g di bietole, a fettine sottili (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1128 kJ / 270 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata di cipolle e formaggio
1 godz. 15 min
Insalata di lenticchie
30 min
Brodo di carne in pasta
45 min
Fagiolini al curry con riso
Žádné hodnocení
Insalata di fagioli e cavolfiore
10min
Zuppa di cavolo con tofu
1h 45min
Zuppa di zucca
35min
Sugo alla bolognese
3 godz. 15 min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 min
Moussaka di lenticchie
1h 30min
Crema di bietola
35min
Purea di patate
45 min