Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 2 uova
- 100 g di fagiolini verdi, freschi, a pezzi (3-4 cm)
- 1 scalogno, a metà
- 20 g di aceto di vino bianco
- 1 - 2 cucchiaini di senape di Digione
- 40 g di olio di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 2 Insalata romana (solo il cuore), spezzettati
- 2 pomodori, tagliati in otto
- ½ di peperone verde, a strisce sottili
- 40 g di olive nere, denocciolate
- 1 scatola di tonno all’olio di oliva o al naturale (peso netto sgocciolato: 140 g)
- 8 filetti di acciuga, sott'olio, sgocciolati (volitelně)
- 4 gambi di basilico, fresco, spezzettati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2036 kJ / 486 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Pesce all'aglio e limone
Žádné hodnocení
Salsa al curry
10 Min
Quark alle erbe aromatiche
10 Min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Guacamole
5 Min
Insalata di cetrioli e mortadella
10 Min
Insalata greca
25 min
Insalata di pasta
35 min
Knöpfli
50 min
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
30 min
Insalata di barbabietole
10 Min