Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio di semi di mais + q.b.
- 3 uova
- 125 g di yogurt bianco
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 300 g di uva, gli acini a metà e senza semi
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1009.1 kJ / 241.2 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 158.4 mg
Alternativní recepty
Bussolà alla vicentina
1h
Tagliolini al radicchio rosso
30min
Crostata di pere e noci
1 Std. 30 Min
Plumcake all'arancia
1h
Crostata ai cachi freschi
1h
Crostata ripiena alle mele
2 Std.
Òss de mòrd (Ossa da mordere)
1 Std. 30 Min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2h 30min
Torta pere e zenzero (TM6)
40min
Pane intrecciato dolce
4 godz.
Tiramisù wafer e crema gianduia
5 Std. 30 Min
Plumcake al cioccolato e pere
1h