Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio di semi di mais + q.b.
- 3 uova
- 125 g di yogurt bianco
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 300 g di uva, gli acini a metà e senza semi
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1009.1 kJ / 241.2 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 158.4 mg
Alternativní recepty
Focaccia alle cipolle
2sa 40 dk
Crostata alle albicocche
2u.
Biscotti con semi di girasole
1u.
Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
1u. 45min
Spaghetti alla checca
40min
Crostata di pere e noci
1h 30 min
Timballo di melanzane, pomodori e caprino
40min
Torta soffice alle albicocche
1u.
Fregola con le arselle
45 min
Frullato bianco
10min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30 min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min