Zařízení & příslušenství
黑松露干貝蔬菜塔
Příprava 30min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
高麗菜 約⅛顆140 克
-
洋蔥½
-
櫛瓜 垂直對切剖半1
-
中筋麵粉150 克
-
玉米粉50 克
-
蛋1
-
水150 克
-
胡椒鹽
-
茴香
-
橄欖油
-
新鮮干貝 生食級8 - 12
-
美乃滋3 大匙
-
新鮮綜合生菜
-
黑松露醬1 大匙
-
特級初榨橄欖油
-
黃檸檬 切小舟
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
343.4 mg
Protein
15.4 g
Kalorie
1469.9 kJ /
351.3 kcal
Tuk
10.9 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
47.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
最愛母親節
3 Recipes
Tchaj-wan
Tchaj-wan