和風涼拌小松菜

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 乾海帶芽
    5 克
  • 溫水
    150 克
  • 1500 克
  • 小松菜 切段
    250 - 300 克
  • 金針菇 切段
    1 包
  • 米醋
    40 克
  • 蜂蜜
    15 克
  • 龜甲萬丸大豆本釀醬油
    20 克
  • 香油
  • 白芝麻

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 316.9 mg
Protein 2.1 g
Kalorie 136.1 kJ / 32.5 kcal
Tuk 0.3 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 6.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...