Zařízení & příslušenství
和風涼拌小松菜
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
乾海帶芽5 克
-
溫水150 克
-
水1500 克
-
小松菜 切段250 - 300 克
-
金針菇 切段1 包
-
米醋40 克
-
蜂蜜15 克
-
龜甲萬丸大豆本釀醬油20 克
-
香油
-
白芝麻
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
316.9 mg
Protein
2.1 g
Kalorie
136.1 kJ /
32.5 kcal
Tuk
0.3 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
6.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品 X 龜甲萬
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan