Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů cibule, na čtvrtky
- 2 snítky čerstvé petržele, jen lístky
- 20 gramů oleje, plus navíc na potření
- 40 gramů strouhanky (volitelně)
- 2 žloutky
- 1 čajová lžička soli
- 3 špetky mletého černého pepře
-
1
čajová lžička hořčice
nebo 1 čajová lžička dijonské hořčice - 1000 gramů mletého hovězího masa, na kousky (viz Tip)
- 6 hamburgerových housek
- 1 rajče, na plátky
- 6 listů hlávkového salátu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Protein
- 45.5 g
- Sacharidy
- 39.8 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 934.6 mg
Alternativní recepty
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
Žádné hodnocení
Rychlé burgrové bulky s kypřicím práškem do pečiva
30 min
Ovocná želé srdíčka
1 godz. 15 min
Cibulový koláč tarte flambée (TM6)
1 Std.
Batátové kuličky s kuřecím masem
40 Min
Virgin jablečný mošt se ciderem a s pomerančovým sirupem
50 Min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12h 10min
Massaman curry s kuřecím masem
1sa 40 dk
Bagel
2sa
Medovníkové kuličky
1h 20 min
Máslo
5 Min
Vepřové v mrkvi
2sa