Zařízení & příslušenství
鹹蛋黃拌腐竹時蔬
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
鹹蛋黃5 顆
-
料理米酒15 克
-
油10 克
-
糖5 克
-
鹽1 小撮
-
水1000 克
-
鹽½ 茶匙
-
玉米筍 斜切段100 克
-
龍鬚菜 去除較老的粗梗,切段300 克
-
腐竹 預先泡水泡軟35 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
471.7 mg
Protein
17.1 g
Kalorie
1151.8 kJ /
275.3 kcal
Tuk
17.8 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
4.1 g
Sacharidy
11.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
爽口輕食
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan