鹹蛋黃拌腐竹時蔬

鹹蛋黃拌腐竹時蔬

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 鹹蛋黃
    5 顆
  • 料理米酒
    15 克
  • 10 克
  • 5 克
  • 1 小撮
  • 1000 克
  • ½ 茶匙
  • 玉米筍 斜切段
    100 克
  • 龍鬚菜 去除較老的粗梗,切段
    300 克
  • 腐竹 預先泡水泡軟
    35 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 471.7 mg
Protein 17.1 g
Kalorie 1151.8 kJ / 275.3 kcal
Tuk 17.8 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 4.1 g
Sacharidy 11.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...