松露野菇溏心蛋三明治

松露野菇溏心蛋三明治

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

溏心蛋
  • 4 顆
  • (約700 克)
松露野菇醬
  • 30 克
  • 新鮮綜合菇類 (如: 蘑菇、香菇等等)
    300 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 紅蔥頭 切碎
    15 克
  • 清酒 (或白酒)
    25 克
  • 奶油乳酪 室溫軟化
    150 克
  • ½ 茶匙
  • 現磨黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 醬油
    5 克
  • 奶油
    15 克
  • 黑松露醬
    25 克
組裝
  • 麵包
    4 片
  • 橄欖油
  • 芝麻葉
  • 綜合嫩葉沙拉

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 729.2 mg
Protein 15.5 g
Kalorie 1689.2 kJ / 403.7 kcal
Tuk 27.3 g
Vláknina 6.5 g
Nasycený tuk 11.9 g
Sacharidy 24.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...