韓式泡菜鮪魚拌肉片
TM6

韓式泡菜鮪魚拌肉片

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 2 顆 蛋
  • 水 ,加至主鍋內1 公升指示線,(約800 克)
  • 1000 克 水
  • 300 克 豬五花火鍋肉片 ,切片,(長約5 公分)
  • 140 克 罐裝油漬鮪魚 ,1 罐,瀝乾
  • 120 克 韓式泡菜
  • 洋蔥 ,切絲
  • 小黃瓜 ,切粗條

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2117.6 kJ / 506.1 kcal
Protein
21.1 g
Sacharidy
1.9 g
Tuk
45.3 g
Nasycený tuk
15.9 g
Vláknina
0.9 g
Sodík
301.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty