韓式泡菜鮪魚拌肉片

韓式泡菜鮪魚拌肉片

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 2 顆
  • 加至主鍋內1 公升指示線,(約800 克)
  • 1000 克
  • 豬五花火鍋肉片 切片,(長約5 公分)
    300 克
  • 罐裝油漬鮪魚 1 罐,瀝乾
    140 克
  • 韓式泡菜
    120 克
  • 洋蔥 切絲
  • 小黃瓜 切粗條

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 301.8 mg
Protein 21.1 g
Kalorie 2117.6 kJ / 506.1 kcal
Tuk 45.3 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 15.9 g
Sacharidy 1.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...