
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dill-Dip
- 10 g Dill abgezupft
- 120 g Magerquark
- 100 g Frischkäse
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Cevapcici
- 5 g Petersilie abgezupft
- 265 g Kidneybohnen, aus der Dose abgetropft
- 50 g Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Rinderhackfleisch zerzupft
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika rosenscharf
Djuvec-Reis und Fertigstellung
- 250 g Basmati-Reis
- 20 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 200 g Zwiebeln geachtelt
- 2 Knoblauchzehen in feinen Scheiben
- 150 g rote Paprika in Würfeln (1 cm)
- 50 g Möhre in Würfeln (1 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 3 TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Chili, gemahlen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Tomaten in Stücken (2 cm)
- 80 g Erbsen, TK
- 50 g Mais, TK
- 750 g Wasser
- 100 g Ajvar
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 870 kcal / 3640 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 37 g
- Sacharidy
- 97 g
- Vláknina
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Sodík
- 1805 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 20 Min
XXL Kartoffelrösti mit Pilzen
1 Std. 30 Min
Rotkohl
1 Std.
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 Min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45 Min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 Min
Ungarisches Paprikagulasch
2 Std.
Tannenbaum-Brioche
2 Std. 30 Min
Mediterranes Pane Bianco
2 Std.
Putengulaschsuppe
45 Min
Gefüllte Ofenkartoffeln mit Sour-Cream-Dip
1 Std. 25 Min
Kartoffelcremesuppe
35 Min