Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Wasser
- 1000 g Kartoffeln, klein, ungeschält
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert
- 200 g Weißwein
- 200 g Crème fraîche
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 300 g Reblochon-Käse, in dicken Scheiben (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2108 kJ / 504 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 924 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45 Min
Cheese-Makkaroni
30 Min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40min
Fleckerl mit Birnen-Speck-Sauce und Bergkäse
1 Std.
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1 godz. 20 min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 Min
Kartoffel-Galette mit Schinken
1h 10min
Pilz-Stroganoff mit Kräuterkartoffeln
45 Min
Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
45 Min
Elsbeths schnelle Schinken-Brokkoli-Torte
1 Std. 15 Min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 Std. 15 Min
Lasagne mit Ricotta
1h 30 min