Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Wasser
- 1000 g Kartoffeln, klein, ungeschält
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert
- 200 g Weißwein
- 200 g Crème fraîche
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 300 g Reblochon-Käse, in dicken Scheiben (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2108 kJ / 504 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 924 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Holländische Käse-Eier
40min
Kartoffel-Galette mit Schinken
1 Std. 10 Min
Nudelauflauf mit Blumenkohl und Scamorza
1 Std.
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55 min
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45min
Cheese-Makkaroni
30min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30min
Kartoffel-Frikadellen mit Käsefüllung
1 Std. 20 Min
Blätterteig-Taschen mit Reis-Hack-Füllung (Ouzi)
1 Std. 30 Min
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1 Std.
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1 Std.