Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 garlic cloves, divided
- 2 tbsp yellow mustard
- 2 ½ oz Worcestershire sauce, divided
- 1 ½ tsp ground black pepper, divided
- 2 sirloin steaks, (16 oz each and 2½ thick)
- 1 tbsp canola oil
- 12 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 ½ oz Madeira wine, (see Variation)
- ½ tsp salt
-
4
slices white bread, sliced and toasted
nebo 4 slices sourdough, sliced and toasted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4627.6 kJ / 1106 kcal
- Protein
- 38.9 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 94.6 g
- Nasycený tuk
- 53.9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 796.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Steak au Poivre
20 Min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Crispy Saffron Chicken and Rice
2 Std. 5 Min
Wild Rice Pork Pilaf
1 Std. 10 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Meat Sauce
1h 45min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min
Fish and Chips
30min
Artichoke Alfredo Sauce
45min