Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 225 g de champignons shiitaké frais, coupées en deux
- 60 g de champignons portobello frais, coupées en deux
- 115 g de pleurotes, frais
- 60 g de champignons bruns frais, coupées en deux
- 450 g de viande de bœuf hachée, cassé en morceaux
- 60 g chapelure
- 30 g d'assaisonnement au soya liquide, type Bragg
- 1 c. à thé de poivre noir fraîchement moulu
- 2 œufs de gros calibre
- 2 c. à thé de sauce Worcestershire
- 4 tranche cheddar
- 4 pains à burger grillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3254.6 kJ / 777.9 kcal
- Protein
- 44.7 g
- Sacharidy
- 58.9 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1285 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riz étuvé aux champignons et aux herbes
1h
Agneau marocain et couscous aux citrons confits
4h
Quatre-quarts Brise d’été à l’ananas
1h 10min
Naans avec houmous (Hestan Cue™)
Žádné hodnocení
Antonio Bachour: Crèpes à la crème de mascarpone et petits fruits (métrique)
45min
Bagatelle à la mousse aux pêches
40min
Brioches du Carême
1j 55 menit
Pâtes aux tomates et à la feta
50min
Smoothie déjeuner
5 min
Gâteau à l'orange
1h 25min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4 Std. 40 Min
Petits pains mollets
2h 15min