Burger de bœuf et champignons au four

Burger de bœuf et champignons au four

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 portion

Suroviny

  • 225 g de champignons shiitaké frais coupées en deux
  • 60 g de champignons portobello frais coupées en deux
  • 115 g de pleurotes frais
  • 60 g de champignons bruns frais coupées en deux
  • 450 g de viande de bœuf hachée cassé en morceaux
  • 60 g chapelure
  • 30 g d'assaisonnement au soya liquide, type Bragg
  • 1 c. à thé de poivre noir fraîchement moulu
  • 2 œufs de gros calibre
  • 2 c. à thé de sauce Worcestershire
  • 4 tranche cheddar
  • 4 pains à burger grillé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1285 mg
Protein 44.7 g
Kalorie 3254.6 kJ / 777.9 kcal
Tuk 40 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 16.2 g
Sacharidy 58.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...