Birnen-Safran Kompott

Birnen-Safran Kompott

4.0 2 hodnocení
Příprava 55min.
Celkový 3hod. 30min.
4 Einmachgläser

Suroviny

  • Wasser und etwas mehr für die Auflaufform
    200 g
  • Birnen geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp)
    1700 g
  • Safranfäden nach Geschmack
    4 - 8
  • Zucker nach Geschmack
    80 - 120 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst nach Geschmack
    120 - 140 g
  • Zimtstange halbiert
    1
  • Nelken
    2
  • Thymian, getrocknet (volitelně)
    ½ TL
    ½ TL Rosmarin, getrocknet

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Einmachglas

Sodík 8.3 mg
Protein 1.9 g
Kalorie 1460.3 kJ / 349 kcal
Tuk 0.5 g
Vláknina 13.7 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 92.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...