Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Wasser und etwas mehr für die Auflaufform
- 1700 g Birnen, geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp)
- 4 - 8 Safranfäden, nach Geschmack
- 80 - 120 g Zucker, nach Geschmack
- 120 - 140 g Zitronensaft, frisch gepresst, nach Geschmack
- 1 Zimtstange, halbiert
- 2 Nelken
-
½
TL Thymian, getrocknet (volitelně)
nebo ½ TL Rosmarin, getrocknet (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Einmachglas
- Kalorie
- 1460.3 kJ / 349 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 92.6 g
- Tuk
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 13.7 g
- Sodík
- 8.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süsskartoffel-Tomatensuppe mit Curry-Croûtons
40 min
Amarettini-Parfait
5 godz. 50 min
Zitronen-Glace
12 Std. 30 Min
Boeuf Bourguignon
2h
Tiramisu Guetzli
1h 30min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1 Std. 20 Min
Apfelglace mit Kokosmilch
10 Min
Forellen mit Gemüsereis
45 min
Süsskartoffelstock
1 Std.
Kartoffelstock nature
55 min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1h 30min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min