Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 190 g Vollrohrzucker (oder Rohzucker)
- 20 g Wasser
- 700 g Birnen, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 100 g Weissweinessig
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Kurkuma, getrocknet, gemahlen
- 80 g Rosinen, alle Sorten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Einmachglas
- Kalorie
- 2038 kJ / 487 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 110 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 9.6 g
Alternativní recepty
Birnen-Safran Kompott
3 Std. 30 Min
Birnensenf mit Rosmarin
45min
Kartoffel-Gemüse-Püree
45min
Randensalat mit Meerettich (TM6)
10 Min
Feigensenf
1 Std.
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55 min
Zitronen-Glace
12 Std. 30 Min
Kürbis-Orangen-Suppe
35min
Griessköpfli
1 Std. 15 Min
Trenette mit Pesto
45min
Apfelglace mit Kokosmilch
10 Min
Heidelbeer-Schaum
10 Min