Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 - 900 g de pierna de cordero deshuesada
- 5 - 6 ramitas de romero fresco
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 1000 g de agua
- 800 g de patatas de guarnición
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de pimentón
- 10 g de miel
- 30 g de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2852 kJ / 683 kcal
- Protein
- 43.6 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 38.6 g
- Nasycený tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 364.3 mg
Alternativní recepty
Arroz tapado
50min
Tarta con crema de chocolate y batata
3h
Pastel de pudin de fruta de la pasión
1 godz. 5 min
Café dalgona irlandés
10 min
Karaoke cóctel
10 min
Pilaf de arroz con ternera y pimientos
30min
Limonada
5 min
Menú: Pisto. Verduras con garbanzos y salsa de espárragos
1h
Tallarines especiados
50min
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1h
Paletillas de cordero asadas con milhojas de patata
1h 45min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1h