Pierna de cordero al romero con patatas

Pierna de cordero al romero con patatas

5.0 5 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 raciones

Suroviny

  • 800 - 900 g de pierna de cordero deshuesada
  • 5 - 6 ramitas de romero fresco
  • 4 pellizcos de sal
  • 4 pellizcos de pimienta negra molida
  • 1000 g de agua
  • 800 g de patatas de guarnición
  • 1 diente de ajo
  • ½ cucharadita de pimentón
  • 10 g de miel
  • 30 g de aceite de oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 364.3 mg
Protein 43.6 g
Kalorie 2852 kJ / 683 kcal
Tuk 38.6 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 14.3 g
Sacharidy 38.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...