Pierna de cordero al romero con patatas
TM6

Pierna de cordero al romero con patatas

5.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 800 - 900 g de pierna de cordero deshuesada
  • 5 - 6 ramitas de romero fresco
  • 4 pellizcos de sal
  • 4 pellizcos de pimienta negra molida
  • 1000 g de agua
  • 800 g de patatas de guarnición
  • 1 diente de ajo
  • ½ cucharadita de pimentón
  • 10 g de miel
  • 30 g de aceite de oliva

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
2852 kJ / 683 kcal
Protein
43.6 g
Sacharidy
38.7 g
Tuk
38.6 g
Nasycený tuk
14.3 g
Vláknina
5.5 g
Sodík
364.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty