
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de agua
- 1500 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
- 500 g de cebolla en octavos
- 4 dientes de ajo en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- 1 - 2 cucharadas de pimentón
- 200 g de vino tinto
- 2 pellizcos de sal (volitelně)
- 200 g de arroz
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2650 kJ / 633 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 62.7 g
- Tuk
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 874.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chalota caramelizada (100 g) en mitades
20min
Chalota dorada (100 g)
15min
Cebolla caramelizada (80 g) en cuartos
25min
Big foot
1hod. 30min
Carrilleras con sepia y arroz blanco
40min
Espaguetis integrales con almejas
1hod. 10min
Arroz con ternera y brócoli (Cocción de arroz)
50min
Espaguetis negros con cebolla roja y gambones
1hod.
Pulpo y crema de calabacín
1hod. 25min
Fideos a banda con rape
1hod. 15min
Arroz con setas de temporada, pato y trufa
30min
Pulpo a feira con cachelos
55min