Zařízení & příslušenství
清炒鸡肉香菇乌冬面
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
腌制鸡
-
无骨鸡腿肉 切丁(2 公分)150 克
-
酱青1 茶匙
-
麻油1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
玉米淀粉1 茶匙
炒乌冬面
-
蒜瓣2 个
-
小红葱20 克
-
橄榄油30 克
-
小白菜 洗净,茎和叶分开200 克
-
白玉菇 洗净并分开150 克
-
黑酱油30 克
-
酱青10 克
-
蚝油10 克
-
麻油1 茶匙
-
水50 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
乌冬面 在热水中浸泡1分钟,冲洗干净400 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
808 mg
Protein
13 g
Kalorie
1387 kJ /
332 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
亚洲人的家常菜
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní