Zařízení & příslušenství
虾酱五花肉
Příprava 5min.
Celkový 55min.
3 人份
Suroviny
-
食油30 克
-
五花肉,带皮 利用厨用纸巾拍干,切块 (2公分x 1公分)300 克
-
蒜瓣5 个
-
新鲜姜 切丝40 克
-
干鱿鱼丝 约5公分长20 克
-
指天椒 (volitelně) 切片1 条
-
绍兴花雕酒1 汤匙
-
虾酱30 克
-
水350 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
107 mg
Protein
15 g
Kalorie
2835 kJ /
678 kcal
Tuk
64 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
21 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
亚洲高温精选
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní