Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g feijão branco
- 1300 g água
- 100 g bacon, cortado em cubos
- 30 g azeite de oliva extra virgem
- 1 cebola média, cortada ao meio
- 4 dentes de alho
- 1 talo de salsão cortado em pedaços
- 100 g carne de porco defumada, cortada em pedaços de 2 cm
- 200 g costelinha de porco defumada, cortada em pedaços
- 150 g linguiça calabresa defumada, sem pele e cortada em rodelas
- 1 lata de tomate pelado, com o molho
- 1 bouquet garni (VER DICA)
- 50 g vinho branco seco
- 3 pitadas de pimenta do reino em pó
- 350 g sobrecoxa de frango desossada, sem pele, cortada em pedaços médios
- 1 cenoura em rodelas finas
- 100 g alho-poró em rodelas finas
- ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 2111.3 kJ / 504.6 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Tuk
- 36.4 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 761.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Limonada sem açúcar
Brak ocen
Baguete de atum
Brak ocen
Risoto de pera com gorgonzola
30 min
Sopa de carne com legumes
35 Min
Manteiga
Brak ocen
Pão caseiro
2j
Beijo de dama
Brak ocen
Feijoada tradicional
13h 25min
Cuscuz de carne seca
Brak ocen
Ricota
1 Std. 45 Min
Bife a rolê com arroz ao vapor
1 Std. 40 Min
Cappuccino
10 min