Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g feijão branco
- 1300 g água
- 100 g bacon, cortado em cubos
- 30 g azeite de oliva extra virgem
- 1 cebola média, cortada ao meio
- 4 dentes de alho
- 1 talo de salsão cortado em pedaços
- 100 g carne de porco defumada, cortada em pedaços de 2 cm
- 200 g costelinha de porco defumada, cortada em pedaços
- 150 g linguiça calabresa defumada, sem pele e cortada em rodelas
- 1 lata de tomate pelado, com o molho
- 1 bouquet garni (VER DICA)
- 50 g vinho branco seco
- 3 pitadas de pimenta do reino em pó
- 350 g sobrecoxa de frango desossada, sem pele, cortada em pedaços médios
- 1 cenoura em rodelas finas
- 100 g alho-poró em rodelas finas
- ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 2111.3 kJ / 504.6 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Tuk
- 36.4 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 761.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto básico
Žádné hodnocení
Polenta cremosa
50 Min
Sopa de carne com legumes
Žádné hodnocení
Hot dog assado
1h 20min
Molho de chimichurri
Žádné hodnocení
Aperol spritz
5 Min
Bolo pão de queijo
45min
Polenta cremosa ao molho de funghi
35 Min
Picadinho
40min
Arroz com pinhão
Žádné hodnocení
Sorvete de mandioca e coco
Žádné hodnocení
Patê de fígado
25 min