Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé complet, type 150, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- 10 g de beurre, pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 884 kJ / 208 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 1.4 g
Alternativní recepty
Pain de seigle
2h 40min
Pain aux noix
3h 15min
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
4h
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain complet ultra-moelleux
2h 15min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain complet rapide
1 godz. 20 min
Pain aux graines
5h
Pain aux céréales
3h 30min
Pain au levain
8 godz.