Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'eau, et 1 c. à soupe pour la finition
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 125 g de lait demi-écrémé
- 500 g de farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 80 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- 50 g de tomates séchées, coupées en morceaux
- 150 - 200 g de chorizo doux, coupé en dés
- 10 - 15 feuilles de basilic frais, ciselées
- 1 pincée de gros sel
- 4 - 5 tours de moulin à poivre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1224 kJ / 291 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 14.3 g
Alternativní recepty
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Sacristains aux olives et au romarin
1h 20 min
Fougasse
2 Std.
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1 Std. 45 Min
Fougasse au romarin
3 Std. 25 Min
Fougasse au jambon, tomates et mozzarella
2 Std. 35 Min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 godz. 55 min
Ficelles apéro (Plaisir)
1 Std. 15 Min
Bretzel
1 Std. 10 Min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3 Std. 45 Min