Zařízení & příslušenství
京醬肉絲
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
蔥 切絲8 枝
-
新鮮紅辣椒 去籽、切絲1 枝
-
冷開水500 克
-
豬里肌肉 切絲400 克
-
蠔油1 大匙
-
米酒2 茶匙
-
太白粉 與1大匙水拌勻1 茶匙
-
油2 大匙
-
甜麵醬30 克
-
糖¼ 茶匙
-
烏醋¼ 茶匙
-
香油1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11 g
Kalorie
1228 kJ /
294 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
0.781 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan