Zařízení & příslušenství
秋葵牛肉丼飯
Příprava 20min.
Celkový 45min.
3 人份
Suroviny
-
白米200 克
-
水1200 克
-
新鮮秋葵200 克
-
醬油45 克
-
清酒45 克
-
味醂30 克
-
糖10 克
-
牛五花肉片 一片片分開200 克
-
洋蔥 切粗絲100 克
-
鰹魚粉1 茶匙
-
柴魚片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
901.7 mg
Protein
21.8 g
Kalorie
1742.8 kJ /
416.5 kcal
Tuk
3.9 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sacharidy
66.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
涼夏瓜果報到
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan