秋葵牛肉丼飯

秋葵牛肉丼飯

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 45min.
3 人份

Suroviny

  • 白米
    200 克
  • 1200 克
  • 新鮮秋葵
    200 克
  • 醬油
    45 克
  • 清酒
    45 克
  • 味醂
    30 克
  • 10 克
  • 牛五花肉片 一片片分開
    200 克
  • 洋蔥 切粗絲
    100 克
  • 鰹魚粉
    1 茶匙
  • 柴魚片

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 901.7 mg
Protein 21.8 g
Kalorie 1742.8 kJ / 416.5 kcal
Tuk 3.9 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 66.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...