Mousse au chocolat en verrine et tuile praliné

5.0 5 rating
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 15min.
6 portions

Suroviny

La mousse au chocolat
  • 25 g de sucre en poudre
  • 200 g de chocolat noir 50 % cacao min., détaillé en morceaux
  • 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 4 œufs
  • 1 pincée de sel
La tuile praliné
  • 25 g de beurre demi-sel
  • 40 g de sucre roux
  • 30 g de sucre glace
  • 1 ½ c. à soupe de sirop de sucre de canne
  • 20 g de farine
  • 10 g de pralin

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 140.5 mg
Protein 8.3 g
Kalorie 1729.3 kJ / 413.3 kcal
Tuk 24.6 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 13.5 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...