Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g zielonych pomidorów, które pasują w całości do podajnika lub przekrojonych na pół
- 150 g cebuli, przekrojonej na pół
- 2 ½ łyżeczki soli
- 500 g wody
- 80 g octu, białego, 10%
- 60 g cukru
- 1 liść laurowy, suszony
- 3 ziarna ziela angielskiego
- 1 łyżeczka białej gorczycy
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 670.6 kJ / 160.3 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1977.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Adżika
40min
Sangrita
10min
Ślimaczki z pigwą i marcepanem
1h 50min
Wietnamski gulasz warzywny z ryżem
45 min
Ziołowy ryż z pieczarkami
1 godz.
Sałatka z kapusty do słoików (TM5)
4h 45min
Konfitura z zielonych pomidorów
1h 30min
Tureckie delicje (Lokum)
26h 50min
Sałatka z zielonych pomidorów (TM6)
50h
Węgierska zupa grzybowa
45 min
Placek czosnkowo-serowy
2 godz.
Ciasto drożdżowe z cynamonem i kruszonką
2h 20min