Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kruche ciasto
- 100 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 80 g cukru
-
20
g cukru waniliowego, wykonanego w TM
nebo 20 g cukru wanilinowego - 1 jajko
- 250 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
Masa sernikowa
- 250 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego w 1 cm plastry
- 210 g cukru
- 3 jajka
-
80
g budyniu śmietankowego, w proszku, bez cukru (2 opakowania)
nebo 80 g budyniu waniliowego, w proszku, bez cukru (2 opakowania) - 200 g serka kremowego, podzielonego na kawałki
- 500 g twarogu, tłustego, podzielonego na kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1658 kJ / 396 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sernik z ricotty z dżemem figowym
5h 40min
Ciasto twarogowe z agrestem
50 menit
Clafoutis z rabarbarem
50 menit
Sernik makowy z jabłkami
7h 40min
Tarta z rabarbarem i bezą
2 godz. 20 min
Francuski deser z truskawkami (millasson)
1 Std. 15 Min
Odwracane ciasto z gruszkami
2h 15 min
Sernik na zimno z galaretką i morelami
8h
Sernik jogurtowy z brzoskwiniami
15h
Sernik bananowy
7h 55min
Ciasto pleśniak
3h 15min
Ciasto z gruszkami i kruszonką
2j 10 menit