Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 40 - 50 g chrzanu, tartego
- 50 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 25 g cukru
- 1 szczypta soli
- 1 szczypta goździków, mielonych (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 167.4 kJ / 40 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Sacharidy
- 8.1 g
- Tuk
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 17.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krem chrzanowy z jabłkiem
1h 5min
Zielony sos wielkanocny
1h 20min
Chrzan na zielono (ze szpinakiem)
10min
Konfitura z płatków róży
15min
Sos śmietankowy z rzodkiewką i szczypiorkiem
20min
Wielkanocny chrzan z migdałami
25min
Krem chrzanowo - żurawinowy
15min
Wielkanocny sos majonezowy
45min
Pesto z czosnku niedźwiedziego
10min
Chrzan tarty podstawowy
10min
Ćwikła
50min
Surówka z selera na słodko
15min